Το πρώτο YOGA RAVE στην Αθήνα πραγματοποιείται την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, από τις 20.30 μέχρι τις 24.30, στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα και έχει φιλανθρωπικό Χαρακτήρα. Τα κέρδη θα διατεθούν στην κάλυψη των εξόδων παιδιών μεταναστών για καλοκαιρινή κατασκήνωση.

go open click here
go women cheat because go

Η Μη κερδοσκοπική εταιρεία "The Art of Living" είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εθελοντών στον κόσμο που προωθεί την ιδέα για ένα κόσμο απαλλαγμένο από τη βία και το στρες.

Τα πρώτα Υoga Raves ξεκίνησαν στην Αργεντινή και τώρα πια πραγματοποιούνται σε όλο το κόσμο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα 4ωρο session με μουσική, χορό, τραγούδι, yoga, διαλογισμό χωρίς χρήση αλκοόλ, αλλά με τη συνοδεία φρέσκων και υγιεινών αναψυκτικών και snack με φυσικά συστατικά. 

Το Yoga Rave της Αθήνας, στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει τον Ιταλό δάσκαλο Giorgio Minneci, ταλαντούχο μουσικό bhajans που θα τον απολαύσει μόνο το κοινό της Αθήνας. Μαζί μας θα είναι επίσης και οι Mystique Love, αλλά και τα καταπληκτικά κρουστά Djembe από Pangea

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να συμπληρώσει το καταπληκτικό μάθημα YOGA από την Tina Myntz Zymaraki και διαλογισμός με την καθοδήγηση του ιδρυτή της "Art of Living" Sri Sri Ravi Shankar

H συμμετοχή ανέρχεται στα 5 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για τη χρηματοδότηση καλοκαιρινής κατασκήνωσης για παιδιά προσφύγων.


 

 

Παραστάσεις

Ο Χώρος Τέχνης 14η ΜΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει την καλλιτεχνική έκφραση, από το επίπεδο της έρευνας και διδασκαλίας μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης. Μέσα από αυτή την οπτική, ενθαρρύνουμε την υποστήριξη και συνεργασία με καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών για παραστάσεις, πρόβες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έμφαση σε πειραματικά και πρωτοποριακά σχήματα.

Σεμινάρια

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα φιλοξενεί σεμινάρια, εργαστήρια και ειδικά μαθήματα γύρω από το θέατρο, το χορό, τη μουσική και τις εικαστικές τέχνες.

Μαθήματα

Στο χώρο τέχνης 14η Μέρα λειτουργούν μαθήματα συγχρονου χορού, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού καθώς και εναλλακτικές μορφές άσκησης.