Χορεύοντας με το ΤΣΕΜΠΑΛΟ

Ενα διαδραστικό ρεσιταλ τσεμπαλου με δραματοποιημένη χορευτική παρουσίαση στην Chaconne του Βαch και το Fandango του Soler με τους Julie Julie Ventoura στο τσεμπαλο Erato Tsemberopoulou στο μοντέρνο χορό και Mingli Sara στο. Φανταγκο στις 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.30 στον πανέμορφο χώρο τέχνης 14Μερα. Καλλιρόης 10 μέτρο Ακρόπολη

Χορεύοντας με το ΤΣΕΜΠΑΛΟ

ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΜΠΑΛΟ

Ενα διαδραστικό ρεσιταλ τσεμπαλου με δραματοποιημένη χορευτική παρουσίαση στην Chaconne του Βαch και το Fandango του Soler με τους Julie Julie Ventoura στο τσεμπαλο Erato Tsemberopoulou στο μοντέρνο χορό και Mingli Sara στο. Φανταγκο στις 9 Δεκεμβρίου 2016 στις 20.30 στον πανέμορφο χώρο τέχνης 14Μερα. Καλλιρόης 10 μέτρο ΑκρόποληΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Joseph-Nicolas-Pancrace Royer 1705 –1755
LE VERTIGO
L AIMABLE
MARCHE DES SKYTHES
Johann –Sebastian Bach (1685-1750 ) 
CHACONNE απο την παρτίτα για βιολί σε ρε ελάσσονα

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ

I.S.Bach 
SARABANDE. Απο την παρτίτα. ν. 6 BWV. 830 σε μι ελάσσονα
Κωνσταντίνος Λυγνός 
ΜΑΜΒΟ 
Padre Antonio Soler 1729-1783 
FANDANGO 

Γιούλη Βεντούρα ΤΣΕΜΠΑΛΟ
Μινγκ Λι Μορισετ Αναστασια Σούι - φλαμένκο
Ερατώ Τσεμπεροπούλου μοντέρνος χορός

Παραστάσεις

Ο Χώρος Τέχνης 14η ΜΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει την καλλιτεχνική έκφραση, από το επίπεδο της έρευνας και διδασκαλίας μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης. Μέσα από αυτή την οπτική, ενθαρρύνουμε την υποστήριξη και συνεργασία με καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών για παραστάσεις, πρόβες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έμφαση σε πειραματικά και πρωτοποριακά σχήματα.

Σεμινάρια

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα φιλοξενεί σεμινάρια, εργαστήρια και ειδικά μαθήματα γύρω από το θέατρο, το χορό, τη μουσική και τις εικαστικές τέχνες.

Μαθήματα

Στο χώρο τέχνης 14η Μέρα λειτουργούν μαθήματα συγχρονου χορού, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού καθώς και εναλλακτικές μορφές άσκησης.