Βραδιές Αυτοσχεδιασμού - BourLotto

Βραδιές Αυτοσχεδιασμού Performance Art Μια θεατρική παράσταση στην οποία δεν υπάρχει κείμενο, δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχει πλάνο, δεν υπάρχει σωτηρία, δεν υπάρχει έλεος!

Βραδιές Αυτοσχεδιασμού - BourLotto

Καλώς ήρθατε σε ένα κόσμο διαφορετικό απ' τους άλλους. Σε ένα κόσμο που θα ζητάνε τις ιδέες σου και τη γνώμη σου ως έμπνευση! Σε ένα κόσμο όπου η βοήθεια σου είναι πολύτιμη! Στο κόσμο του Improv!

Κάθε παράσταση είναι μοναδική! Δημιουργείται αυθόρμητα χρησιμοποιώντας τις ιδέες του κοινού και των ηθοποιών. Έλα να φτιάξουμε μαζί κάτι διαφορετικό κάθε βδομάδα με τη βοήθειά σου! 


Αυτή τη Παρασκευή 14/10 έχουμε BourLotto! 

Τι σημαίνει αυτό; 

8 παίχτες κονταροχτυπιούνται για τη νίκη, αλλά το κοινό έχει στα χέρια του μπαλάκια που μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα... 

Οι παίχτες μας είναι:

1. Souzana Vartani

2. Konstantina Makridaki

3. Δημήτρης Βαϊνανίδης (Dimitris Vainanidis)

4. Julie Vompirellah

5. Sugi Konstantinos

6. Eleni Kourneta

7. Nikitadena Tadena

8. Dimitris Liolios

9. Giorgos Kasos

Στη μουσική ο μοναδικός Χρήστος Φωτιάδης


Σας περιμένουμε όλους στο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα στις 21:30, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου

Συμμετοχή κοινού: Απαραίτητη


Είσοδος 7 ευρώ με κρασί

Παραστάσεις

Ο Χώρος Τέχνης 14η ΜΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει την καλλιτεχνική έκφραση, από το επίπεδο της έρευνας και διδασκαλίας μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης. Μέσα από αυτή την οπτική, ενθαρρύνουμε την υποστήριξη και συνεργασία με καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών για παραστάσεις, πρόβες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έμφαση σε πειραματικά και πρωτοποριακά σχήματα.

Σεμινάρια

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα φιλοξενεί σεμινάρια, εργαστήρια και ειδικά μαθήματα γύρω από το θέατρο, το χορό, τη μουσική και τις εικαστικές τέχνες.

Μαθήματα

Στο χώρο τέχνης 14η Μέρα λειτουργούν μαθήματα συγχρονου χορού, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού καθώς και εναλλακτικές μορφές άσκησης.