Ραντεβού Oμάδα Κινούμενα Σχέδια

Μία παράσταση χορού για την χαρά της δημιουργίας και της συνάντησης.

how to order the abortion pill online where can you buy the abortion pill order abortion pill

Ραντεβού

Φτιάξαμε τα παιχνίδια μας μέσα από αυτοσχεδιασμούς και συνθήκες που ονειρευτήκαμε και ζήσαμε. Καθένας από εμάς παίζει σύμφωνα με τους κανόνες που έχουν δημιουργηθεί. Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει, η διάλυση είναι αφορμή για μία νέα αρχή. Οι συνειρμοί μας οδηγούν σε κόσμους φανταστικούς, ωστόσο για όσο παίζουμε, αληθινούς.
Χορογραφία | Ερμηνεία: Μ. Γκουζέλου, Α. Δαλαγγέλη, Μ. Καραβά
Μουσική Σύνθεση | Ερμηνεία: Γ. Παπαδόπουλος, Σ. Πηλιχός, Χ. Ροζάκης
Εικόνα | Video: Κ. Καρβουνιάρης [με την πολύτιμη βοήθεια του Α. Κουάντα]

Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 | 21.00
Χώρος Τέχνης 14η Μέρα | Καλλιρόης 10, Αθήνα 11743

Διάρκεια: 40Ά
Είσοδος με ελεύθερη εισφορά

Fb event: παράσταση χορού Ραντεβού /// από την ομάδα Κινούμενα Σχέδια
Youtube: Ραντεβού /// ομάδα Κινούμενα Σχέδια /// teaser 1

Χώρος Τέχνης 14η Μέρα /// Καλλιρόης 10, Αθήνα 11743 /// Στάση μετρό- Ακρόπολη, στάση τραμ- Βουλιαγμένη /// Τηλ. 210 9210077 /// www.14mera.gr

Κινούμενα Σχέδια /// Η ομάδα ξεκίνησε τη δράση της το 2011 με σκοπό να ανακαλύψει τρόπους σωματικής και κινητικής έκφρασης, μέσω του αυτοσχεδιασμού και της αυθόρμητης σύνθεσης επί σκηνής. Στη συνέχεια, η έρευνα πάνω στη δημιουργία κινητικού και χορευτικού υλικού, επεκτείνει το ενδιαφέρον της στη χορογραφική σύνθεση. Στο παρόν, εστιάζει στη σύμπραξη ήχου και κίνησης. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν, συνθέτουν και ερμηνεύουν από κοινού. Έχει παρουσιάσει μέχρις στιγμής: [2012] Δρώμενο αυτοσχεδιασμού σε ένα διαμέρισμα, Παυσανίου 20, Αθήνα /// [2013] Ραντεβού (εν εξελίξει), φεστιβάλ [email protected] /// [2014] Ραντεβού, θέατρο Rabbithole & φεστιβάλ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΘΗΝΑ.

Παραστάσεις

Ο Χώρος Τέχνης 14η ΜΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει την καλλιτεχνική έκφραση, από το επίπεδο της έρευνας και διδασκαλίας μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης. Μέσα από αυτή την οπτική, ενθαρρύνουμε την υποστήριξη και συνεργασία με καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών για παραστάσεις, πρόβες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έμφαση σε πειραματικά και πρωτοποριακά σχήματα.

Σεμινάρια

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα φιλοξενεί σεμινάρια, εργαστήρια και ειδικά μαθήματα γύρω από το θέατρο, το χορό, τη μουσική και τις εικαστικές τέχνες.

Μαθήματα

Στο χώρο τέχνης 14η Μέρα λειτουργούν μαθήματα συγχρονου χορού, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού καθώς και εναλλακτικές μορφές άσκησης.