Μαθήματα FELDENKRAIS με τη Μαριέλα Νέστορα

Συνειδητοποίηση μέσω της Κίνησης- Awareness Through Movement

online purchase abortion pill buy the abortion pill online where can you buy the abortion pill
dating for married read here women who cheat on relationships

Μαθήματα  FELDENKRAIS με τη Μαριέλα Νέστορα


Η μέθοδος Feldenkrais εφαρμόζεται στα ομαδικά μαθήματα Awareness through Movement (ATM),  στα οποία μέσα από απλές κινήσεις, βελτιώνεται η στάση, η λειτουργία,  η επίγνωση του σώματός  και του εαυτού. Είναι μια διαδικασία μάθησης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία και οδηγεί στην αναδιοργάνωση του σώματος, διευρύνοντας τις επιλογές κίνησης  και έκφρασης  των δυνατοτήτων του.

Μέσα απο τα μαθήματα βελτιώνεται η σχέση και η αντοχή με τη δουλειά μας, η αίσθηση της γείωσης, η κατανόηση της ανατομίας του σώματος, η μείωση και απουσία του σωματικού πόνου, η σταθερή βελτίωση σε όλες τις κινήσεις μας (στη ζωή, το χορό τον αθλητισμό). Η μέθοδος δημιουργήθηκε με σκοπό να μας κάνει να κάνουμε καλύτερα, ό,τι είναι αυτό που κάνουμε.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη μέθοδο μπορείτε να διαβάσετε στο αρχείο ή 
https://www.facebook.com/Feldenmaz
http://marielanestora.wix.com/feldenkrais

Παραστάσεις

Ο Χώρος Τέχνης 14η ΜΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει την καλλιτεχνική έκφραση, από το επίπεδο της έρευνας και διδασκαλίας μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης. Μέσα από αυτή την οπτική, ενθαρρύνουμε την υποστήριξη και συνεργασία με καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών για παραστάσεις, πρόβες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έμφαση σε πειραματικά και πρωτοποριακά σχήματα.

Σεμινάρια

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα φιλοξενεί σεμινάρια, εργαστήρια και ειδικά μαθήματα γύρω από το θέατρο, το χορό, τη μουσική και τις εικαστικές τέχνες.

Μαθήματα

Στο χώρο τέχνης 14η Μέρα λειτουργούν μαθήματα συγχρονου χορού, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού καθώς και εναλλακτικές μορφές άσκησης.