14η ΜΕΡΑ - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

14η ΜΕΡΑ - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


-Χοροθέατρο και σωματοποιημένες πρακτικές Εισαγωγή στην ερμηνεία της κίνησης με βασικούς άξονες τη γείωση και την πνευματικότητα. Πνεύμα, ψυχή και σώμα μια ενότητα. -Σύγχρονος χορός -Κινησιολογία, θεραπευτικός χορός -Αυτοσχεδιασμός

Διαβάστε περισσότερα »

Κίνηση Ενηλίκων

Κίνηση Ενηλίκων


ηπιας μορφης ασκηση για αντιμετωπιση μυοσκελετικών πόνων και βελτιωση της λειτουργιας των αρθρωσεων

Διαβάστε περισσότερα »

Xoροθέατρο & Σύγχρονος Χορός / ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Xoροθέατρο & Σύγχρονος Χορός / ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Η Μαρία Αγγέλου διδάσκει κίνηση σε ηθοποιούς, χορευτές, performers, από το 1991. Μέσα από τη διαρκή παρατήρηση και την έρευνα έχει διαμορφώσει ένα σύστημα διδασκαλίας, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες οδηγούνται σταδιακά στην ουσία - αρχή της κίνησης. Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί είναι η ενσυνείδητη κίνηση, η χρήση εικόνων, η διαρκής επανεξέταση του οργανισμού ως φορέας εμπειριών. Στα άμεσα αποτέλεσμα της μεθόδου συγκαταλέγονται η καλύτερη γνώση του σώματος, η βαθιά κατανόηση, η απόκτηση ελέγχου και τελικά η πλήρως συνειδητή κίνηση, η οποία είναι η απαρχή της καλλιτεχνικής δημιουργίας και μη.
redirect will my husband cheat again infidelity

Διαβάστε περισσότερα »

 3μηνος κυκλος χοροθεατρου

3μηνος κυκλος χοροθεατρου


Κινητικός διαλογισμός. O νους κινεί το σώμα, το σώμα ολόκληρο συν+κινείται. Διδάσκει η Μ. Αγγέλου

Διαβάστε περισσότερα »

Παραστάσεις

Ο Χώρος Τέχνης 14η ΜΕΡΑ δημιουργήθηκε με σκοπό να στεγάσει την καλλιτεχνική έκφραση, από το επίπεδο της έρευνας και διδασκαλίας μέχρι τη στιγμή της παρουσίασης. Μέσα από αυτή την οπτική, ενθαρρύνουμε την υποστήριξη και συνεργασία με καλλιτέχνες ή ομάδες καλλιτεχνών για παραστάσεις, πρόβες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με έμφαση σε πειραματικά και πρωτοποριακά σχήματα.

Σεμινάρια

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα φιλοξενεί σεμινάρια, εργαστήρια και ειδικά μαθήματα γύρω από το θέατρο, το χορό, τη μουσική και τις εικαστικές τέχνες.

Μαθήματα

Στο χώρο τέχνης 14η Μέρα λειτουργούν μαθήματα συγχρονου χορού, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμού καθώς και εναλλακτικές μορφές άσκησης.